Terug naar het overzicht

De leukste foodtrucks tijdens de 3e editie van het Swaanzinnig Familie Festival!

Tijdens het allerleukste familiefestival van Noord-Holland kun je niet alleen genieten van héél véél speelplezier en volop ontspanning, maar kun je ook allerlei lekkers halen bij de foodtrucks! Een aantal foodtrucks haken al voor de 2e of 3e keer aan, want dit festival is voor hen ook volop genieten van een fantastische sfeer waarbij kinderen vol energie zich uren vermaken op het terrein en waar ze ouders met elkaar zien genieten van ontspanning en gezelligheid onderling.

Wat je kunt verwachten aan lekkers op 27 en 28 juli? Nou hier komt het:

  • Ricks Bakery – voor de 3e keer van de partij met onder andere zeer smakelijke hamburgers, de lekkerste hotdogs (beide ook mogelijk in vegetarische variant) en verfrissende slush puppy!
  • Madame Flamm – ook voor de 3e keer erbij met flammkuchen waar je werkelijk je vingers bij aflikt!
  • Babes Coffee – ook deze topbarista’s zijn er voor 3e keer op rij bij met de allerlekkerste koffie en thee van het noordelijk halfrond!
  • Sugar Queens – voor de 2e keer van de partij met kleurige suikerspinnen, verse popcorn en dit jaar ook cupcakes die je nog zelf mag versieren ook!

En natuurlijk zorgen we ook voor een stukje vernieuwing in het aanbod. Wij verwelkomen dit jaar:

  • Noa’s Foodtruck – naar horen zeggen de beste krokante kip wraps, carpaccio wraps en Mexicaanse nacho’s. Jammie!
  • Gelateria Elisa’s – het lekkerste schepijs mag natuurlijk niet ontbreken op dit zonnige festival!
  • Fantosties – ja je raadt het al…tosti’s! Dat scoort altijd. Meer zin in een soepje of broodje bal? Bestellen maar!

Officieel geen foodtruck, maar wel aanbieder van nog meer lekkers:

  • Scouting Graaf Daron staat voor de 3e keer paraat om een mooi kampvuur op te bouwen waar jij je smores boven het vuur kunt hangen om vervolgens lekker op te peuzelen. Ook bereiden zij ter plaatse pannenkoeken, broodjes shoarma en kun je er terecht voor snoep en drinken.

In het spiksplinternieuwe restaurant bij de entree van het park kun je terecht voor frietjes en bijbehorende snacks!

Kom jij ook genieten op 27 of 28 juli tijdens het Swaanzinnig Familie Festival? Koop je kaartjes online en vooraf, dat is een stuk voordeliger dan aan de deur op de dag zelf: https://swaanzinnigfestival.nl/winkel/

Deel dit!