Terug naar het overzicht

Het entertainmentprogramma voor het Swaanzinnig Familie Festival is rond!

Natuurlijk mag er naast het speelplezier ook geen entertainment missen tijdens een festival! Daarom zijn we weer aan de slag gegaan om interactief entertainmentprogramma neer te zetten voor tijdens de 3e editie van het Swaanzinnig Familie Festival. Hierbij alles mooi op een rijtje:

  • Rock & Retro sing-a-long! 
    Voor het 3e jaar op rij is Petra erbij met haar Rock & Retro caravan. Petra kan fantastisch zingen, maar wat is er leuker dan zelf zingen of samen zingen. Geef het nummer door wat je graag wilt zingen en zing de sterren van de hemel! Alleen, samen met Petra of samen met je vriendje/vriendinnetje? Maakt niet uit, alles mag!
  • Swing it to win it spelhow!
    Terug van weggeweest, de meest hilarische spelshow voor klein én groot; stilstaan is geen optie en niks is wat het lijkt. Jordy, entertainer in hart en nieren, laat je dansen, huilen van het lachen en op en top genieten! 3 keer per dag staat deze show op het programma en kun je je lol op!
  • Fit Dance Joy dance clinics!
    Nieuw bij Swaanzinnig! Marise van Fit Dance Joy heeft jarenlange ervaring in het aanleren van de allerleukste dansjes. Zij kan niet wachten om de kleine (en grote) bezoekers de dansmoves te leren van bij kinderen populaire liedjes. Deze clinics staan ook 3 keer per dag op het programma!

Zin om ook te komen?! Koop je tickets vooraf online, dat scheelt je weer wat euros!

Deel dit!