Bestel nu je entreetickets voor het Swaanzinnig Familie Festival 2024!

Data: zaterdag 27 en zondag 28 juli 2024 van 10:00 – 19:00 uur

Leuk dat je naar ons festival komt! Tijdig een entreekaart kopen in de online voorverkoop is voordeliger.

Voorverkoop basisprijs per persoon (kinderen t/m 2 jaar & ouderen 70+ zijn gratis):

1 april – 30 april      € 10,-
1 mei – 30 juni         € 11,50
1-19 juli                     € 12,50
20-26 juli (sluiting voorverkoop om 18.00 uur)           € 13,50

In de online voorverkoop hebben de meerpersoonstickets vanaf 4 personen een extra korting. Tijdens het evenement zelf betaal je € 15,00 per persoon aan de kassa, er zijn dan geen groepskortingen meer. Tot dan!

Heb je een seizoenspas van Speelpark deSwaan dan mag je, samen met hetzelfde aantal extra personen die op je pas staan voor € 7,50pp naar binnen. Deze ticktets zijn alleen op de dag zelf bij de entree verkrijgbaar.

Let op! Entreetickets zijn geldig voor één dag toegang tot het Swaanzinnig Festival, je mag zelf weten welke dag je komt.
Niet ingeleverde tickets kunnen tot eind oktober worden gebruikt voor toegang tot Speelpark deSwaan of voor de volgende editie van het Swaanzinnig Festival.

>> Wacht na de iDealbetaling even tot de betaling door je bank teruggekoppeld is aan de ticketshop. Dit kan een kleine minuut duren, maar is wel belangrijk voor het vrijgeven van de digitale tickets.

>> Je krijgt de tickets direct digitaal in je mailbox, mocht dit niet zo zijn check je spambox dan even.

>> onderaan deze pagina staan nog enkele voorwaarden, lees deze ook.

 

Weet je niet zeker of iedereen meegaat, koop dan losse tickets (bijv. 4 x 1 persoon) of bestel voor 1 persoon minder.
Mocht je een groepsticket hebben aangeschaft en uiteindelijk met minder personen komen dan krijg je voor deze waarde een tegoedbon om op de dag zelf consumpties bij de eigen horeca van deSwaan te kopen. Neem even de aankoopbon mee om te kunnen laten zien wat de waarde op moment van aankoop was, zonder deze bon houden wij het laagste tarief aan als waarde.

Eenmaal gekochte tickets worden niet retour genomen!  Zorg dat je op tijd komt, vanaf 10 uur zijn de poorten open en kan je deelnemen aan alle leuks.

Klik hier voor dagkaarten